Novogodišnji koncert “Burning The Moon II” theINVISIBLES @ Impact Hub Belgrade

Category : Najave nastupa, Vesti
Date : 20.12.2014.

Akustičarski duo theINVISIBLES u saradnji sa beogradskim Impact Hub-om će novogodišnjim nastupom u petak 26. decembra najaviti partnerski projekat HUB ACOUSTIC kojim će aktivno uticati na formiranje, podizanje i promociju savremene beogradske akustičarske scene.
Ideja je da se ovakvom saradnjom, koju Beograd svakako zaslužuje, ali i prilično kaska za svetskim muzičkim metropolama, aktivno utiče na zajedničko delovanje muzičara i umetnika okupljenih oko ove ideje.
Na ovom muzičkom događaju, koji će se odigrati u petak od 19h do 22h, bendu theINVISIBLES će se na sceni pridružiti njihove kolege muzičari, koji će svojim učešćem dati veliki doprinos ovom događaju, ali i budućem projektu. Ovaj jedinstveni događaj imaće dva glavna segmenta koji će se odvijati na dve scene. Prvi segment biće koncertnog karaktera u kome će theINVISIBLES izvesti nekoliko svojih autorskih pesama i nekoliko pesama iz svetskog repertoara savremene akustičarske indie i mainstream muzike. Taj koncertni deo odvijaće se na sjajnoj kamernoj sceni na spratu Impact Hub-a.
Nakon kratke pauze, uslediće drugi segment koji je zamišljen kao “jam session” u kome će se predstaviti svi učesnici ovog projekta, gde će demonstrirati važnost međusobne saradnje i podrške u ovakvim muzičkim projetkima.
Kako ovaj prvi događaj, tako i razvoj i tok celog projekta, uglavnom će se odvijati u sjajno uređenom prostoru beogradskog Impact Hub-a, savršenom za promovisanje ovakvog kamernog žanra, i to u zgradi nekadašnjeg studija radija Beograd u Makedonskoj 21, što ima jednu dodatnu kulturološku vrednost.

Cena ulaza je 500 dinara, a u cenu je uračunato i jedno piće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@